Referencer & Udtalelser

Som udøvende skuespiller, musiker og sanger, har jeg igennem 30 år arbejdet med mange forskellige stemme og sangpædagoger. For seks år siden stiftede jeg bekendtskab med Ulrik og hans sangundervisning. Det var noget nær en åbenbaring. Hans indsigt og tekniske kunnen er formidabel. Hans viden om og forståelse for stemmens potentiale er uovertruffen. Hvis man dertil lægger hans unikke pædagogiske metode, hans indlevelse og medleven i elevens arbejde, er det ikke for meget sagt, at Ulrik er en éner på sit felt. At nøjes med at sige, at han er fantastisk, ville være en underdrivelse. Han er den bedste! Så er det sagt.

Søren Pilmark
Skuespiller & Djarnis-drengen


Ulrik holdt oplæg om crowdfunding på Kromann Reumerts konference om medier og entertainment 2011. Efter et meget inspirerende oplæg om denne nye forretningsmodel for finansiering af entertainmentprodukter afsluttede Ulrik med at give et nummer fra sin nye cd. Ulrik holdt sig dog ikke bare til selv smukt at fremføre nummeret, men fik flot engageret hele salen til at synge med på kor - en fremragende og utraditionel afslutning på en jurakonference!

Martin Dahl Pedersen
Partner, Kromann Reumert


1½ times sjov og underholdende sangtræning med Ulrik fik ledsagerne på vores årsmøde engageret. De valgte selv at give minikoncert til hele forsamlingen inden middagen. En super oplevelse – og hvor lød det flot!

Mads Peter Gede
Chefkonsulent
, Dansk Byggeri


Vi havde en dejlig oplevelse og blev skubbet lidt ud af vores comfortzone med Ulrik ved roret. Tak for et inspirerende og lærerigt oplæg på vores netværksmøde i Brøndby.

Brøndby IF Netværk.


Ulrik Elholm er berigende og inspirerende i sin tilgang, hvor han blev en blanding af humor, nærvær, engagement og stor faglig ekspertise, når ud til folk ­selv på bagerste række. Han er med virkemidlerne - musik og sang i stand til at bygge bro til mange andre fag grene, hvor meget kan overføres og anvendes i den daglige praksis.

Michael Huntley
Behandlingsleder, Familiecenter Køge


Ulrik Elholm som facilitator sparker r..! Ulrik har arbejdet med facilitering og idegenering i vores projekter - og bidraget med nytænkning og nye vinkler på arbejdet. Med humør og energi får de innovative tanker nye baner. Han kan sin værktøjskasse.

Bent Andresen
Senior Project Manager, Post Danmark


Jeg har under mit samarbejde med Ulrik til X Factor 2011, været super tilfreds med hans insats for mine unge artister Ulrik, er meget teknisk dygtig og har en god pædagogisk forståelse for at de unge var nye i "faget". Han har været en stor støtte for artisterne, og har højnet deres performances.

Mich Cutfather Hansen
Producer & Sangskriver


Ørkenens Sønner kan desværre ikke anbefale Ulrik Elholm til nogen, for det vil betyde, at alle andre vil bruge ham - og hvad skal vi så gøre? Ulrik Elholm er vores stemmeguru, og har givet os værktøjer til at gennemføre lange, og for stemmen meget krævende spilleperioder. Han har derudover været ambulancetjeneste, når der har været alvorlige stemmeproblemer, og har på den måde afværget adskillige aflysninger. Ved vores sidste forestilling har han endvidere, som sangcoach givet os inspirerende inputs, som har hjulpet os med at optimere vores sangnumre. Så kort sagt: Vi vil ikke anbefale Ulrik Elholm til nogen! - Vi vil ha' ham for os selv!

Venlige hilsner
Ørkenens Sønner


I DONG Energy brugte vi Ulrik Elholm's musikalske indslag til at understøtte vores budskab om samarbejde og ledelses på vores årlige chefmøde. Det gav en fantastisk stemning og god energi og deltagerne havde let ved at drage paralleller mellem musikken og dagens tema.

Christopher Moyell Juul
Head of Strategy & International, DONG Energy


If you are seeking inspiration and performance excellence, look no further than Ulrik Elholm

Scott D. Miller, Ph.D.
Director, International Center for Clinical Excellence


A
Aarhus Teater
Agenzy A/S
Apotekerforeningen
Asschenfeldt Invest
Atlantic Music

B
Bane Danmark
BLU A/S
Blue Water,
Brøndby IF Netværk

C
Complete Vocal Institute
Conference Care
Copenhagen Records


D
Dansk Artist Forbund
Dansk Byggeri
Dansk Musikerforbund
Dansk Patientsikkerhed
Danske Regioner
Dansk Skuespillerforbund
DR
DONG Energy

E
EMI
Ensomme Gamles Værn

F
Familiecenter Køge
Fjernsynsfabrikken
FOA
Freezone

I
Immergut
International Center for ClinicalExcellence
Integrations ministeriet
In-Team

K
Kromann Reumert

L
Lego

M
Mastiff A/S
Metronome Productions
MSD

N
Narayana Press
Nimbus Film
Nokia
Nordisk Filmtv

P
PDH Music
Post Danmark

R
Roskildefestivalen
Rytmisk Musik Konservatorium

S
SBS Discovery Media ApS
Social- & Integrations-ministeriet
Sony Music

T
The European Hospital and Healthcare Federation
Troldekugler Nordic
TV2
TV3

U
Unge og Sorg
Universal Music

V
VUC Roskilde

W
Warner Music